3rd Wedding Anniversary

teu karasa..
jam ngajadi poe,
poe ngajadi bulan,
bulan ngabaju taun,
nyaksian lalakon urang duaan..

teu karasa…
geus tilu taun lalampahan,
saprak ngucap jangji pasini,
nyampaikeun duriat dina hate,
ngagurat asih dina rasa..

teu karasa…
taun bakal terus ngagilinding,
nyipuh buuk pulas kulawu,
meotan kulit maragas tulang..

lalampahan urang..
Insya Allah angger pageuh,
geugeut dina kanyaah..

medio bandung,
bada subuh, 14 maret 2007..

3rd-wedding-anniversary

Comments 13

Leave a Reply