3rd Wedding Anniversary


teu karasa..
jam ngajadi poe,
poe ngajadi bulan,
bulan ngabaju taun,
nyaksian lalakon urang duaan..

teu karasa…
geus tilu taun lalampahan,
saprak ngucap jangji pasini,
nyampaikeun duriat dina hate,
ngagurat asih dina rasa..

teu karasa…
taun bakal terus ngagilinding,
nyipuh buuk pulas kulawu,
meotan kulit maragas tulang..

lalampahan urang..
Insya Allah angger pageuh,
geugeut dina kanyaah..

medio bandung,
bada subuh, 14 maret 2007..

3rd-wedding-anniversary

13 Comments

  1. congratulations for all the things you’ve passed by together..
    waiting for next arhiez junior.. heuheuheu..
    eniwei… hope your love will fills a lifetime..

  2. Selamet ya pak ya, sekarang sudah menginjak 3thn usia perkawinan, semoga saya selalu membaca judul-judul yang lain 4th universary, 5th, 6th dst…. semoga selalu awet ampe akhir hayat memisahkan. amin. btw. makan-makan donk. heuheuheu :)

Leave a Reply