Fur Irvan and Ito

April 21, 2007

Cuplikan lagu iwan fals di posting ini buat kenang2an, tentang suka duka 3 sahabat saat kerja yang sering terdampar di middle of nowhere :P pernah kita […]

Via 2nd B’day

March 31, 2007

sing pinter tur bener, sing jujur tong bohong.. ulah nganyeurikeun batur, ngarah hirup loba dulur.. raksa ucap lampah, tekad jeung tabe’at.. ngarah pinanggih bagja, salamet […]

3rd Wedding Anniversary

March 14, 2007

teu karasa.. jam ngajadi poe, poe ngajadi bulan, bulan ngabaju taun, nyaksian lalakon urang duaan.. teu karasa… geus tilu taun lalampahan, saprak ngucap jangji pasini, […]

Home and the Office

July 24, 2006

Saat browsing di Internet, secara gak sengaja di sebuah situs saya menemukan sebuah puisi bagus. Puisi tersebut berjudul Home and the Office yang ditulis oleh […]